• 1400/08/15 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید 5 هزار تن سیب زمینی و پیاز در سمیرم

مدیر جهاد کشاورزی سمیرم از دو هزار و 900 هکتار سطح زیر کشت سیب زمینی در سمیرم تاکنون هزار و 500 تن از این محصول برداشت شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، اشکبوس
رضایی اظهار داشت: وسعت زیر کشت این محصول استراتژیک در شهرستان دو هزار و 900
هکتار است که هزار و 500 تن انواع سیب‌زمینی تا امروز از مزارع بخش مرکزی و وردشت
در شمال شهرستان سمیرم برداشت‌شده است
.



وی افزود: ارقام سیب‌زمینی کشت‌شده در
این شهرستان از نوع جلی، بانبا، بورن، فابولا، ساگیتا، سیلوانا، کلمبا، سیفرا،
چلنجر، تاواروس، دوناتا و کلبرا هستند که در این خطه کوهستانی کشت‌شده و
کیفیت مرغوبی دارند و همه مراحل کاشت، داشت و برداشت این تولیدات کشاورزی سالم،
تحت نظر کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی تولید می‌شود
.



این مسئول بیان کرد: تنها در مزرعه هرمزآباد عملکرد 86 تن در هکتار
محصول سیب‌زمینی ثبت شد که شرکت تعاونی هرمزآباد بخش وردشت سمیرم تعاونی پیشرو و
موفق در مبحث جی آ پی است و به‌عنوان مزرعه نمونه به مرکز استان معرفی‌شده
است
.



رضایی تصریح کرد: سه هزار و 600 تن پیاز از مزارع این خطه
در سال جاری نیز برداشت‌شده است که عمده کشت این محصول از نوع پیاز سفید و زرد در
روستای چشمه رحمان بوده است
.



مدیر جهاد
کشاورزی سمیرم خاطرنشان کرد: این محصول در منطقه وردشت در شمال سمیرم به‌صورت
نشایی و در یک مترمربع حدود 110 یا 150 نشا کاشته شده است و مزارع این محصول به
روش بارانی و با دوره سه‌روزه آبیاری شده‌اند
.



وی میانگین برداشت به ازای هر هکتار را 90 تن اعلام کرد و
افزود: پیاز سمیرم از کیفیت
خوبی برخوردار است و درصورتی‌که شاهد بارش‌های بهتری
باشیم عملکرد و بازدهی بیشتر این دست محصولات زراعی را شاهد خواهیم بود
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 121118
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر