• 1400/02/18 - 13:03
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیش از 95 درصد محصولات دامی تولیدی کشور سالم است

مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروزه
بیش از 95 درصد از محصولات دامی تولیدی کشور در سلامت کامل است و تلاش می‌شود کیفیت
تولیدات روز به روز افزایش یابد.



به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی
سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، دکتر علیرضا رفیعی‌پور در نشست کمیته محصول
سالم (تولیدات دامی) گفت: با اقدامات گسترده و جدی که از دو سال گذشته شکل گرفت، تولید
محصولات گواهی شده به شکل دقیق و مناسب در اولویت قرار گرفت و نتایج بسیار خوبی به
همراه داشت.



وی بیان داشت: در دو سال گذشته بیش از دو هزار هکتار از اراضی زیر کشت
محصولات گواهی شده رفته و 60 نوع محصول و در مجموع 80 هزار تن محصول گواهی شده تولید
شد.



مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: اقدامات
خوبی در زمینه تولید محصولات گواهی شده انجام شد، خوشبختانه در زمینه تولید محصولات
مختلف کشاورزی از نظر کمیت در وضعیت مطلوبی قرار داریم البته نیاز است در بخش کیفی
تلاش‌های بیشتری صورت پذیرد.



وی افزود: بنا بر دستور وزیر جهاد کشاورزی، تولید محصولات گواهی شده در
چهار بخش زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در سال جاری در دستور کار است و امید است با برنامه‌ریزی
و مطالعات کارشناسی شکل گرفته شاهد موفقیت‌های مناسب در این زمینه باشیم.



رفیعی پور تصریح کرد: تولید محصولات گواهی شده به دلیل اهمیت حفظ سلامت
عموم مردم و رعایت استانداردهای صادراتی مورد توجه قرار دارد، خوشبختانه استان اصفهان
در زمینه تولید محصولات گواهی شده دامی همچون مرغ
GAP پیش قدم بوده
و به عنوان الگو و پایلوت شناخته می‌شود.



معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز
در این نشست با اشاره به برخی اقدامات دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان اظهار کرد:
خوشبختانه سازمان جهاد کشاورزی با نگاه ویژه به تولید محصولات گواهی شده اقدامات گسترده‌ای
در زمینه گسترش تولید این محصولات انجام داده است.



اصغر محسن‌زاده کرمانی افزود: نیاز است حمایت‌های بیشتری شکل گیرد تا
بتوان تولید اینگونه محصولات را گسترش داد.



معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در این
نشست عنوان کرد: با تلاش و برنامه‌ریزی شکل گرفته تولید محصولات گواهی شده دامی مورد
توجه قرار گرفته و در همین راستا کمیته
GAP برای مرغ ایجاد
شده است.



به گفته، حسین ایراندوست در زمینه تخم مرغ و شیر نیز می‌توان اقدامات
مناسبی انجام داد که امید است این موضوع مورد توجه قرار گیرد.



در ادامه برخی مدیران و کارشناسان سازمان به بیان نظرات و پیشنهادات خود
در این زمینه پرداختند.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 116637
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر