بیش از 13 میلیون دلارارزش صادرات فرآورده های دامی استان اصفهان
ارزش صادرات محصولات فرآوردههای دامی استان اصفهان در سه ماهه نخست امسال به بیش از 13 میلیون دلار رسید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در این مدت بیش از 10 هزار و 660 تُن انواع محصولات و فرآوردههای دامی از استان
صادر شد که مرغ، تخم مرغ، ماهی، میگو، خامه، پنیر، خامه پاستوریزه و استریل، عسل،
پای مرغ، پنجه مرغ، هزارلا، پودر آب پنیر، کنسانتره شیر و روغن صنعتی طیور از
مهمترین محصولات صادراتی استان بوده است.
شهرام موحدی با بیان
اینکه 65 درصد صادرات
خامه کشور به روسیه از استان اصفهان بوده است اضافه کرد: بیش از 13 هزار تن خامه پاستوریزه و استریل پارسال از
اصفهان به روسیه صادر شد.
استان اصفهان رتبه
اول تولید شیرخام، گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه دوم تولید تخم مرغ، رتبه سوم تولید
عسل و رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را دارد.
استان اصفهان با بیش
از هفت میلیون و 800 هزار رأس
انواع دام یکی از قطبهای تولید فرآوردههای دامی در کشور است.