برداشت 100 هزار تن سیب زمینی از مزارع سمیرم
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سمیرم گفت: پیشبینی میشود از دو هزار و 700 هکتار اراضی زیر کشت سیبزمینی 100 هزار تن سیبزمینی برداشت شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اصفهان، احمد
تیموری اظهار داشت: تأمین امنیت غذایی یکی از
وظایف جهاد کشاورزی است و در همین راستا دوازده هکتار از اراضی شهرستان به کاشت
سیبزمینی اختصاص یافته و محصول سالم و بدون سم و نهادههای کشاورزی تولید شده است.
وی با بیان اینکه بنا بر سیاست وزارت جهاد کشاورزی،
کشاورزان را به کاشت محصول سالم در قالب طرح جی آی پی تشویق کردیم؛ افزود: امسال
علاوه بر پیاز و سیب درختی در دوازده هکتار از اراضی کشاورزی محصول سیبزمینی سالم
کاشت شد که نسبت به سال گذشته سطح زیر کشت چهار برابر شده است.
این مسئول بیان کرد: در سال زراعی 98 میزان برداشت سیبزمینی از مزارع کشاورزی افزایش داشته
و این افزایش به دلیل کاشت ارقام سازگار با منطقه، افزایش سطح زیر کشت و بارندگیهای
بهاره در شهرستان بوده است.
تیموری
با بیان اینکه جلی، سانته، بامبو و آگریا ارقام مختلف و سازگار کشتشده است؛
افزود: تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول سالم، تحت نظر کارشناسان جهاد
کشاورزی بوده است .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سمیرم با بیان اینکه کاشت محصول سالم در مزارع با آنالیز خاک
و آب انجام میشود تصریح کرد: عملکرد محصول در کاشت جیای پی ملاک نیست؛ ملاک
تولید محصول سالم است که به صورت کشتهای نوین و با روشهای آبیاری تحت فشار
انجام میشود که به میزان قابل توجهی از هدررفت آب جلوگیری میکند.
وی اظهار داشت: پیشبینی میشود از دو هزار و 700 هکتار
اراضی زیر کشت سیبزمینی 100 هزار تن سیبزمینی برداشت شود.