برداشت بالغ بر ۶۵۰۰۰ تن محصول انگور در سطح استان اصفهان
سطح کل باغات انگور استان اصفهان ۶۳۳۰ هکتار است که از این مقدار ۶۱۲۷ هکتار آن بارور است

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ، احمدرضا رئیسزاده، مدیر امور باغبانی سازمان در خصوص برداشت محصول انگور در سطح استان اظهار کرد: عملیات برداشت انگور از سطح حدود ۶۱۲۷ هکتار از باغات بارور در استان اصفهان وجود دارد.
وی در ادامه افزود:از نیمه مردادماه آغاز گردیده و بالغ بر ۶۵۰۰۰ تن محصول انگور برداشت و روانه بازار شده است.
مدیر باغبانی در ادامه داد: هر ساله بخش قابل توجهی از این محصول صرف تازه خوری شده و ضمن مصرف در استان به اکثر استانهای کشور خصوصاً استانهای همجوار صادر میگردد.
مدیر امور باغبانی سازمان اظهار کرد: عمدهترین رقم تولیدی استان انگور عسگری، سیاه محلی، بیدانه و... است .
وی گفت: سطح زیر کشت کل این محصول ۶۳۳۰ هکتار است که از این مقدار ۶۱۲۷ هکتار آن بارور است.
لازم به توضیح است باغات انگور عمدتاً در شهرستانهای تیران و کرون، مبارکه، لنجان، شهرضا، دهاقان، نجفآباد، کاشان، خوانسار، اردستان، نطنز، برخوار، شاهینشهر و میمه، بوئین و میاندشت، فریدن، فریدونشهر و گلپایگان می باشد.