بازار مرغ اصفهان به کنترل در آمده است/تامین نهاده های طیور
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: بازار مرغ در اصفهان با جوجه ریزی و تامین نهاده های طیور مدیریت شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین
ایراندوست با اشاره به وضعیت
مطلوب بازار مرغ در استان اصفهان اظهار داشت: روزانه بالغ بر 480 تن مرغ در استان اصفهان کشتار میشود.
وی با
اشاره به افزایش آمار جوجه ریزی نسبت به بهار تصریح کرد: بالغ بر دو میلیون و 500 هزار مرغ 40 تا 60 روزه آماده کشتار هستند؛ با تخصیص ارز نهادههای
وارداتی ذرت و سویا و نهادههای استحصالی از کارخانههای روغن کشی نسبت به تأمین
نهاده طیور برآمدیم.
معاون
بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، افزایش قیمت مرغ را به برنامه
ریزی در ستاد تنظیم بازار اصفهان مربوط دانست و افزود: قیمت جدید مرغ گرم آماده
پخت با قیمت 15 هزار
تومان به اضافه پنج درصد کمتر یا بیشتر در نظر گرفته شده است.
وی افزود:
با عرضه مرغهای منجمد و بوقلمون بازار مرغ در اصفهان به کنترل درآمده است.