افزایش چشمگیر تولید زعفران در استان اصفهان
مدیر امور باغبانی سازمان در خصوص برداشت زعفران در استان اظهار کرد: عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهر ماه سال جاری در مناطق سردسیر استان آغاز شده و به مرور به شهرستانهای معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی
سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، احمدرضا رئیسزاده با بیان اینکه استان
اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در تولید محصول زعفران است، بیان کرد: سطح زیر کشت
زعفران بالغ بر 1600 هکتار و با تولید بیش از 9000 کیلوگرم بوده که نسبت به سال
گذشته 150 هکتار در سطح و 200 کیلوگرم در وزن افزایش داشته است.
وی افزود: متوسط عملکرد مزارع زعفران استان 5/6 کیلوگرم در هکتار بوده که در
مقایسه با میانگین کشور که 5/3 کیلوگرم است، بسیار قابل ملاحظه میباشد.
این مسئول افزود: شهرستانهای
تیران و کرون با 245 هکتار، نطنز 240 هکتار، نجف آباد 160 هکتار، آران و بیدگل 100
هکتار، شاهین شهر و میمه 95 هکتار، اردستان 95 هکتار و کاشان 94 هکتار به ترتیب
بیشترین سطح زیرکشت را نسبت به سایر شهرستانها به خود اختصاص دادهاند.
رئیسزاده افزود: مدیریت
باغبانی سازمان در راستان حمایت از توسعه کشت و فرآوری زعفران همه ساله اقدام به
برگزاری کلاسها، کارگاهها و بازدیدهای علمی و آموزشی و پرداخت تسهیلات کم بهره و
یارانه به متقاضیان کشت زعفران مینماید. همچنین به منظور تکمیل زنجیره ارزش
زعفران، برای اولین بار در استان، کارگاه خرید و بستهبندی محصول زعفران از زعفران
کاران استان راهاندازی شده است.