• 1399/08/14 - 10:27
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش تولید زعفران در استان اصفهان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: متوسط عملکرد زعفران در استان 6 کیلوگرم در هکتار بوده که بسیار بالاتر از میانگین کشور است.

به
گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، احمدرضا رئیس‌زاده با اشاره به فرآیند کشت و برداشت زعفران در استان اصفهان
اظهار کرد: عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهر ماه سال جاری در مناطق
سردسیر استان آغاز شده و به مرور به شهرستان‌های معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت.

وی
با بیان اینکه استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در محصول زعفران است، ادامه داد:
سطح زیر کشت زعفران 1462 هکتار با تولید بیش از 8800 کیلوگرم بوده که نسبت به سال
گذشته در سطح بیش از 182 هکتار و در تولید بیش از 1300 کیلوگرم افزایش داشته است.



مدیر
امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: متوسط عملکرد زعفران در
استان 6 کیلوگرم در هکتار بوده که بسیار بالاتر از میانگین کشور است.



وی
ادامه داد: شهرستان‌های تیران و کرون و نطنز هر کدام با 240 هکتار، نجف‌آباد 160
هکتار، آران و بیدگل 100 هکتار، شاهین شهر و میمه 95 هکتار و کاشان 94 هکتار به
ترتیب بیشترین سطح زیر کشت را نسبت به سایر شهرستان‌ها به خود اختصاص داده‌اند.



رئیس‌زاده
عنوان کرد: مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در راستای حمایت
از توسعه کشت زعفران اقدام به برگزاری کلاس‌ها، کارگاه‌ها و بازدیدهای علمی و آموزشی،
معرفی جهت تامین پیاز مورد نیاز و پرداخت تسهیلات کم بهره و یارانه نموده است.



وی
تاکید کرد: در راستای تولید پیاز سالم و استاندارد زعفران در استان، تفاهم نامه‌ای
با دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و نیز مرکز تحقیقات
زعفران قائنات امضا شده است.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 110328
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر