• 1401/10/03 - 10:47
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش 30 درصدی سطح زیر کشت زعفران در بادرود اصفهان

حدود 120 هکتار از اراضی بادرود به کشت زعفران اختصاص دارد که نسبت به سال گذشته 30 درصد سطح زیر کشت افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر مرکز جهاد کشاورزی بخش بادرود گفت: پیش بینی می‌شود از این میزان حدود 800 کیلوگرم کلاله یا زعفران خشک برداشت شود.

احمدعلی مختاریان‌پور افزود: عمده محصول زعفران منطقه بادرود در روستای ده آباد کشت می‌شود که سابقه آن به بیش از 25 سال می‌رسد.

وی گفت: در این مدت حدود هزار و 200 نفر در هر هکتار مشغول چیدن، پاک کردن و فرآوری زعفران هستند.

مدیر مرکز جهاد کشاورزی افزود: زعفران، گیاهی کم آب‌بر، اما با بازدهی اقتصادی بالا که چند سالی است جایگزین محصول صیفی‌جات و آب‌بر در منطقه کویری بادرود شده است.

کشاورزان و تولیدکنندگان این محصول، هرچند از وضعیت کشت و بازدهی اقتصادی آن رضایت داشتند، اما از نبود حمایت کافی سازمان‌ها و مسئولان مرتبط برای توسعه کشت زعفران و همچنین سودجویی دلالان در خرید محصول گلایه‌مند بودند.

گفتنی است ایران، بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان است؛ این گیاه برای درمان سرطان، افسردگی، کم خونی و بیماری‌های قلبی، پوست و تقویت حافظه موثر است.

 
  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 25647
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی