افزایش 15 درصدی کشت محصول زعفران در مبارکه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مبارکه گفت: میزان برداشت زعفران در هر هکتار حدود پنج تا شش کیلوگرم است که پیشبینی میشود امسال حدود 324 کیلوگرم محصول از مزارع زیر کشت برداشت شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، سید کسری بابایی با اشاره به آغاز
برداشت محصول زعفران شهرستان مبارکه، اظهار کرد: امسال کشت این محصول در مقایسه با
برداشت آن در سال زراعی گذشته حدود 15 درصد افزایش داشت.
وی
با بیان اینکه برداشت زعفران از 20 آبان آغاز و تا 10 آذر ادامه دارد، خاطرنشان
کرد: میزان برداشت زعفران در هر هکتار حدود پنج تا شش کیلوگرم است که پیش بینی میشود
امسال حدود 324 کیلوگرم محصول از مزارع زیر کشت برداشت شود.
مدیر
جهاد کشاورزی مبارکه با بیان اینکه حدود 54 هکتار از اراضی شهرستان به کشت زعفران
اختصاص دارد، اظهار کرد: اعطای تسهیلات بانکی به کشاورزان، برگزاری کلاسهای
آموزشی کشت زعفران و تشویق و ترغیب کشاورزان به کشت زعفران به عنوانی محصولی کمآببر و متناسب با شرایط اقلیمی کنونی از مهمترین برنامههای حمایتی شهرستان به منظور
توسعه کشت زعفران است.
بابایی
با تاکید بر تدوین برنامههای حمایتی به منظور توسعه کشت محصول زعفران در شهرستان،
گفت: فراهم کردن پیاز زعفران برای متقاضیان کشت زعفران و برنامههای حمایتی
شهرستان به منظور توسعه کشت زعفران و برگزاری کلاسهای آموزشی بستهبندی و
بازاریابی محصول زعفران در جهت افزایش میزان بهرهوری اقتصادی کشاورزان از دیگر
برنامه در این راستاست.
وی
افزود: حدود 138 کشاورز در شهرستان مبارکه به کشت زعفران مشغول هستند و امسال
میزان تسهیلات بانکی پرداخت شده به کشاورزان بین 60 تا 150 میلیون ریال بوده است.