اصفهان نخستین تولید کننده جو خصیل در کشور
برداشت جو علوفهای یا جو خصیل از مزارع استان اصفهان آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان ، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی
استان اصفهان گفت: تحقیق در زمینه تولید و تهیه بذر این گیاه علوفهای از 15 سال پیش با همکاری شرکت کشت و صنعت در اصفهان آغاز شد و سه سال پیش در
4 هزار از مزارع این استان کشت شد و پیش بینی
میشود امسال در 15 هزار هکتار از مزارع برداشت شود.
مسعود ترابی با بیان اینکه این محصول زراعی برعکس
جو دانهای در فصل زمستان کشت و اوایل بهار یک ماه زودتر از جو دانهای برداشت میشود،
افزود: 80 درصد علوفههای دامی در تابستان کشت میشود.
مهرداد مهلوجی رئیس بخش تحقیقات علوم زراعی اصفهان
هم گفت: این محصول مقاوم به سرما است و نیاز به سم کمتری دارد بطوریکه کمتر دچار علف
هرز و آفتهای همچون سین میشود.
این طرح تحقیقاتی در مزرعه کشت و صنعت 8 هزار راسی در 100 هکتار اجرا و از هر هکتار 50 تن علوفه برداشت و ذخیره شده است.
به گفته دکتر ابوافضل سلطانی متخصص تغذیه دام جو
خصیل نقش بسزایی در افزایش کیفیت شیر داشته و جایگزین خوبی برای علوفه ذرت و یونجه
است.