آیین آب به بذر شلغم در خطه کویری خور و بیابانک برگزار شد
مرداد که به نیمه می رسد کشاورزان خور و بیابانک در زمینهای کشاورزی خود آیین آب به بذر شلغم را برگزار میکنند تا شایدطبیعت روزهای نه چندان گرم و پرآبی را برای آنان در روزهای باقی مانده تابستان به ارمغان بیاورد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک اظهار کرد از مجموع 2 هزار و 800 هکتار زمین کشاورزی در خور و
بیابانک 20 هکتار زیر کشت شلغم میرود.
سید حکمت موسوی افزود: زمان کاشت
این محصول از 15 مرداد آغاز میشود و تا
مهر ادامه دارد.
وی متوسط برداشت این محصول در هر هکتار را 15تن بیان کرد و گفت: پیش
بینی میشود حدود 300 تن
شلغم برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک با بیان اینکه بیشترین سطح زیر
کشت شلغم در خور و بیابانک مربوط به مزارع شهرهای خور، جندق و فرخی و
روستاهای بخش مرکزی شهرستان است افزود: کار برداشت شلغم از زمینهای کشاورزی این
شهرستان تا پایان بهمن ادامه دارد.
موسوی گفت: بذر شلغم کاشته شده از نوع بومی است و علاوه بر درمانی
بودن این محصول مشتریان خاص خود را دارد.
بیش از 65درصد از جمعیت خور و بیابانک به کشاورزی و دامپروری
مشغول هستند و سالانه بیش از 30 نوع محصول زراعی و 25 نوع محصول باغی در این شهرستان تولید میشود.
آب مورد نیاز 2 هزار و 800 هکتار از اراضی زیرکشت این شهرستان از 58 حلقه چاه کشاورزی و 76 رشته قنات و حدود 40 چشمه تأمین میشود.
سالانه 13 هزارتن محصول زراعی و باغی اعم از گندم، جو، آفتابگردان، چغندر،
شلغم، پنبه، یونجه، روناس، زعفران، سیر، خرما، انار، پسته، زیتون، انجیر، بادام،
گردو، آلو زرد، توت و زردآلو در اراضی کشاورزی این شهرستان تولید میشود.
شهرستان خور و بیابانک در 420 کیلومتری شرق مرکز اصفهان واقع
است و بیش از چهار هزار و 850 بهرهبردار بخش کشاورزی دارد.