• 1399/09/19 - 07:56
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آغاز کشت زیره در مبارکه

200 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مبارکه به کشت زیره اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی
شهرستان مبارکه گفت: گیاه زیره در
180 تا 200 هکتار در اراضی منطقه طالخونچه شهرستان مبارکه
کاشته می‌شود.



سید کسری بابایی با بیان این که کشت زیره سبز از اوایل آذر آغاز و تا پایان آذر
ادامه دارد، گفت: میزان بذر مصرفی حدود
800 گرم در هکتار است که به صورت مستقیم در زمین
اصلی کشت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بعد از مرحله کاشت در صورتی که نزولات جوی زیاد باشد نیاز به
آبیاری نیست گفت: در شرایط خشکسالی بعد از مرحله کاشت یک مرتبه آبیاری و سپس
اسفندماه نوبت دوم آبیاری انجام می‌شود، اما کشت زیره سبز به صورت دیم است.



بابایی گفت: زیره نسبت به علف‌های هرز بسیار حساس است و بایستی به صورت وجین دستی
با علف‌های هرز مبارزه شود، و در صورتی‌که کشت قبلی ارزن باشد عملکرد افزایش می‌یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مبارکه افزود: برداشت زیره در اوایل خرداد به صورت دستی
آغاز می‌شود، در این روش بوته‌ها با دست از خاک بیرون کشیده شده و سپس در محل
مناسبی خشک و با کمک باد، دانه از ساقه جدا می‌شود.



بابایی با بیان اینکه میزان عملکرد محصول حدود 400 تا 600 کیلوگرم در هکتار بسته
به شرایط متغیر است، گفت: کشت این گیاه با قیمت فروش حدود
40 هزار تومان برای هر
کیلو بسیار مقرون به صرفه است.

زیره سبز گیاه دارویی و ادویه‌ای با طبع گرم و خشک است.

این گیاه سرشار از ویتامین سی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و
همچنین خاصیت ضد نفخ داشته و در درمان پوکی استخوان و همچنین در لاغری تاثیر
بسزایی دارد.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 111537
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر