آغاز برداشت چغندر قند از 900 هکتار از مزارع شهرستان فریدن
مدیرجهادکشاورزی فریدن از آغاز برداشت چغندرقند از سطح 900 هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسن احمدی شاپورآبادی متوسط برداشت این محصول را 60 تن در هکتار بیان کرد و گفت: پیشبینی میشود بیش از 50 هزار تن چغندر قند
از مزارع این شهرستان برداشت و تحویل کارخانههای قند استان شود.
وی عیار چغندرقند درفریدن بین 17 تا 19 درصد بیان کرد و
افزود: شهرستان فریدن ازنظرسطح زیرکشت، میزان عملکردوعیار رتبه اول را در استان
دارد.
احمدی با بیان اینکه چغندر آخرین محصول زراعی فریدن
است گفت: سال گذشته بابارش زودهنگام برف سطح قابل توجهی ازچقندرقند زیر برف رفت و
کشاورزان دچار خسارت زیادی شدند.
حسین افشاری کارشناس زراعت مدیریت جهادکشاورزی نیز با بیان
اینکه تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول بصورت مکانیزه انجام میشود، گفت:
چغندرقند محصولی مناسب برای تناوب کشت است و بقایای این محصول برای کشتهای بعدی به
خاک اضافه میشود.