آغاز برداشت پیاز از مزارع فریدن
برداشت پیاز از 2 هزار هکتار از مزارع فریدن آغاز شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، کارشناس زراعت مدیریت
جهادکشاورزی فریدن، عملکرد برداشت این محصول زراعی را در هر هکتار 70 تن بیان و پیش بینی کرد تا
پایان فصل برداشت بیش از 140
هزارتن پیاز با ارقام سفید و زرد برداشت شود.
حسین افشاری افزود: برداشت پیاز تا نیمه شهریور ادامه دارد.
فریدن
رتبه نخست تولید پیاز در استان را دارد.