آغاز برداشت جو از مزارع شهرستان برخوار
بیش از 500 کشاورز برخواری با روشهای نوین ابیاری این محصول را در این شهرستان کشت کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی برخوار با بیان این که جو محصولی مقاوم به شوری
آب و خاک است و نیاز کمی به آب دارد، گفت: بیش از 500 کشاورز برخواری با روشهای نوین ابیاری این محصول را در این
شهرستان کشت کردهاند.
عباس نقدی افزود : پیش بینی میشود 10 هزار تن جو به صورت دان و 37
هزارتن به صورت قصیل از مزارع شهرستان برخوار برداشت شود.
وی گفت: با
توجه به حاصلخیزی خاک این منطقه ارقام نیک، ارمغان، گوهران، به رخ در این منطقه
کشت شده که علاوه بر مقاومت به شوری و خشکی 30 درصد عملکرد بیشتری دارد.
بهروز جمالی کارشناس زراعت جهاد کشاورزی هم گفت: کشاورزان
برخواری برای تامین بخشی از نهادههای دامی امسال مقداری از محصول جو خود را به
صورت سبز یا قصیل برداشت کردند.