• 1399/05/25 - 13:33
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

آغاز برداشت 5200 تن خیار با اشتغال‌زایی 2600 نفر در چادگان

مدیر جهاد کشاورزی چادگان گفت: میزان برداشت متوسط محصول خیار در هر هکتار 35 تن است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت این محصول 5200 تن انواع خیار از مزارع شهرستان برداشت شود وبرای دو هزار و 600 نفر نیز اشتغال فصلی فراهم شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، بختیار حاجتی در چادگان اظهار داشت: شرایط اقلیمی و طبیعی شهرستان چادگان و
استفاده بهینه از توصیه‌های کارشناسان جهاد در تولید محصولات کشاورزی و انجام
عملیات زراعی باعث کیفیت بالای محصول خیار این شهرستان شده است
.



مدیر جهاد کشاورزی چادگان افزود: میزان برداشت متوسط محصول خیار در
هر هکتار
35 تن است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت این محصول 5200 تن انواع خیار از مزارع
شهرستان برداشت شود وبرای دو هزار و
600 نفر نیز اشتغال فصلی فراهم شود.



وی بابیان اینکه امسال بیش از 150 هکتار از زمین‌های کشاورزی این
شهرستان به کشت خیار اختصاص یافت، افزود: با ورود عشایر به بخش چنار رود چادگان،
98 درصد محصول خیار را عشایر در
این منطقه کشت می‌کنند که علاوه بر اشتغال فصلی درآمدزایی خوبی هم برای این افراد
ایجاد می‌شود
.



حاجتی گفت: خیار برداشت‌شده از مزارع شهرستان چادگان علاوه بر
تأمین نیاز داخلی استان، به استان های یزد، چهارمحال و بختیاری، قم، تهران و فارس
صادر می‌شود
.



مدیر جهاد کشاورزی چادگان بیان داشت: کاشت خیار نسبت به سال گذشته 50 درصد کاهش داشته است که علت
کاهش ضرر و زیان در سال گذشته و همچنین اجاره‌بها و افزایش قیمت بذر محصول خیار در
سال جاری بود
.



وی عنوان کرد: قیمت هر کیلوگرم خیار در مزرعه دو هزار و 500 تومان از کشاورزان خریداری می‌شود
که درامدزایی خوبی برای کشاورزان دارد
.



حاجتی در پایان بیان داشت: عشایر با ییلاق کردن به بخش چنارود
شهرستان علاوه بر چرای دام در مراتع به کشت صیفی‌جات نیز مشغول هستند که درآمدزایی
خوبی برای خانواده‌های عشایری دارد
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 106853
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر