یکپارچه سازی ۱۸۴۹ هکتار اراضی کشاورزی اردبیل در هشت ماهه سالجاری
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت:با تغییر غیر مجاز کاربری اراضی کشاورزی بشدت برخورد میکند و شبانه روز تمامی فعالیتهای عدهای از افراد سودجو و منعفت طلب را رصد میکند و اجازه نمیدهد خاک کشاورزی که سرمایه ملی است و مستقیما با امنیت غذایی کشور در ارتباط است از دسترس تولید و زراعت خارج شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نوبخت اژدری با اعلام این خبر افزود: در طی هشت ماهه گذشته سالجاری به تعداد ۱۴۴ مورد اقدام به اجرای احکام و ستورات قضایی توسط یگان حفاظت از اراضی کشاورزی شده است این بدین معنا است که سازمان جهاد کشاورزی با تغییر غیر مجاز کاربری اراضی کشاورزی بشدت برخورد میکند و شبانه روز تمامی فعالیتهای عدهای از افراد سودجو و منعفت طلب را رصد میکند و اجازه نمیدهد خاک کشاورزی که سرمایه ملی است و مستقیما با امنیت غذایی کشور در ارتباط است از دسترس تولید و زراعت خارج شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در ادامه سخنان خود افزود: خرد شدن اراضی کشاورزی مشکلات عدیدهای را برای کشاورزان به بار میآورد هزینه تولید بالا میرود و میزان تولید محصولات کشاورزی کاهش مییابد در همین راستا این سازمان در طی هشت ماهه سالجاری عملیات تجمیع و یکپارچگی اراضی کشاورزی را با مشارکت بهره برداران و تولید کنندگان در سطح ۱۸۴۹ هکتار به اتمام رسانده است وبا سعی و اهتمام دست اندرکاران تولید این یکپارچه سازی اراضی با تلاش وافر و مستمر همچنان ادامه دارد.
فرمانده امنیت غذایی استان در ادامه سخنان خود افزود: سیاست و رویکرد سازمان جهاد کشاورزی واگذاری اراضی به طرحهای کشاورزی و طرحهای وابسته به کشاورزی است. طرحهایی همچون احداث گلخانه که باعث افزایش قابل توجه تولید در واحد سطح میشود و بهره وری را افزایش میدهد و از طرف دیگر باعث ایجاد اشتغال میشود و آب بری کمتری هم دارد در همین راستا در سطح ۲۸۴۴ هکتار از اراضی کشاورزی به متقاضیان این بخش واگذار شده است تا با همت و تلاش خود بتوانند قدمهای مهمی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی بردارند.
این مقام مسئول در ادامه سخنان خود ضمن تاکید مجدد بر اصول حفاظت از اراضی کشاورزی با اشاره به برخورد شدید با تخلیه کنندگان نخاله های ساختمانی در اراضی کشاورزی، افزود: تخلیه نخاله های ساختمانی به استناد قانون پسماند عادی محسوب می شود اما در محدوده اراضی کشاورزی و یا در داخل اراضی کشاورزی غیر مجاز بوده و موجب به خطر انداختن امنیت غذایی می شود که قطعاً متخلفین مورد پیگرد قانونی و قضائی قرار می گیرند. .