کشت سیب زمینی در 16 هزار هکتار از اراضی شهرستان اردبیل
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل گفت: در سال جاری بیش از 16 هزار هکتار از اراضی به زیر کشت سیب زمینی رفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، علی حسین احدی عالی با اعلام این خبر گفت: امسال 16 هزار و 500 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان اردبیل زیر کشت محصول سیب زمینی قرار گرفته که نسبت به سال زراعی گذشته حدود 10 درصد افزایش کشت یافته است.
وی بهترین زمان کشت سیب زمینی در این شهرستان را نیمه اول اردیبهشت تا پایان اردیبهشت ماه اعلام کرد و افزود: طی بازدید های به عمل آمده کلیه مزارع تحت کشت این محصول از سطح سبز مناسب و مطلوب برخوردارند و پیش بینی می شود در سال زراعی جاری بالغ بر 577 هزار تن محصول سیب زمینی از مزارع این شهرستان برداشت شود.
وی عمده رقم کشت شده در اراضی شهرستان اردبیل را رقم آگریا عنوان کرد و از سایر ارقام کشت شده در منطقه نیز ارقام جلی، فونتانه، بانبا، کایزر، میلوا، اسپریت و ساتینا را ذکر کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل در خصوص مبارزه با علف های هرز سیب زمینی نیز گفت: در جریان اردیبهشت ماه در کل سطوح کشت مذکور عملیات کنترل شیمیایی علیه علف های هرز مزارع سیب زمینی صورت گرفته است.
احدی عالی در ادامه با بیان این که سیب زمینی یکی از عمده محصولات تولیدی این شهرستان بوده و از بازار فروش مناسب داخلی و خارجی نیز برخوردار است، افزود: 19 واحد در زمینه سورتینگ، انبار سرد و سردخانه بالای صفر درجه سیب زمینی مجموعا با ظرفیت 99 هزار تن در سال و میزان اشتغال 149 نفر به طور مستقیم و 1 واحد تولید سیب زمینی منجمد آماده طبخ در این شهرستان با ظرفیت تولید سالانه 30 هزار تن با اشتغال زایی 50 نفر به طور مستقیم مشغول به فعالیت می باشند و 16 واحد نیز در زمینه های تولید فراورده های سیب زمینی و سردخانه بالای صفردرجه نیز در حوزه این شهرستان در حال تاسیس می باشند.
وی عمده رقم کشت شده در اراضی شهرستان اردبیل را رقم آگریا عنوان کرد و از سایر ارقام کشت شده در منطقه نیز ارقام جلی، فونتانه، بانبا، کایزر، میلوا، اسپریت و ساتینا را ذکر کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل در خصوص مبارزه با علف های هرز سیب زمینی نیز گفت: در جریان اردیبهشت ماه در کل سطوح کشت مذکور عملیات کنترل شیمیایی علیه علف های هرز مزارع سیب زمینی صورت گرفته است.
احدی عالی در ادامه با بیان این که سیب زمینی یکی از عمده محصولات تولیدی این شهرستان بوده و از بازار فروش مناسب داخلی و خارجی نیز برخوردار است، افزود: 19 واحد در زمینه سورتینگ، انبار سرد و سردخانه بالای صفر درجه سیب زمینی مجموعا با ظرفیت 99 هزار تن در سال و میزان اشتغال 149 نفر به طور مستقیم و 1 واحد تولید سیب زمینی منجمد آماده طبخ در این شهرستان با ظرفیت تولید سالانه 30 هزار تن با اشتغال زایی 50 نفر به طور مستقیم مشغول به فعالیت می باشند و 16 واحد نیز در زمینه های تولید فراورده های سیب زمینی و سردخانه بالای صفردرجه نیز در حوزه این شهرستان در حال تاسیس می باشند.