پیشبینی برداشت 73 هزار تن گوجه فرنگی از مزارع پارسآباد
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان اردبیل، علی اکبر حسنیان با اعلام این خبر افزود: در سال زراعی جاری نزدیک به دو هزار هکتار از مزارع پارس آباد به زراعت گوجه فرنگی اختصاص یافته و پیشبینی میشود بیش از ۷۳ هزار تن محصول از اراضی زیر کشت برداشت شود.
وی افزود: میانگین عملکرد گوجه فرنگی ۳۵ تن در هکتار است.امسال به دلیل مساعد بودن شرایط جوی و بهره گیری زارعان از توصیه های فنی کارشناسان کشاورزی در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت مزارع گوجه فرنگی از وضعیت خوبی برخوردار است.
این مسوول با اشاره به تأکید وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تولید محصولات پاک و سالم و نیز استفاده حداقلی از سم و کود کشاورزی یادآور شد: امسال طرح مبارزه بیولوژیکی با آفات در بیشتر مزارع گوجه فرنگی این شهرستان اجرا شد.
حسنیان افزود: مقابله بیولوژیکی و غیر شیمیایی با آفات و بیماری های زراعی در مقایسه با روش شیمیایی علاوه بر صرفه اقتصادی و کاهش هزینه ها، موجب افزایش راندمان تولید و ارتقای کیفیت محصول نیز شده و از آلودگی های زیست محیطی جلوگیری میکند.
وی گفت: پارسآباد در تولید محصولات جالیزی از جمله گوجه فرنگی در جایگاه خوبی در کشور قرار دارد و بخشی از محصول تولیدی شهرستان به صورت تازه خوری مصرف میشود و بخش دیگری از آن نیز در کارخانه های تولید رب مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: مازاد بر نیاز این محصول نیز به شهرستانها و استانهای مجاور صادر میشود.
وی افزود: میانگین عملکرد گوجه فرنگی ۳۵ تن در هکتار است.امسال به دلیل مساعد بودن شرایط جوی و بهره گیری زارعان از توصیه های فنی کارشناسان کشاورزی در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت مزارع گوجه فرنگی از وضعیت خوبی برخوردار است.
این مسوول با اشاره به تأکید وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تولید محصولات پاک و سالم و نیز استفاده حداقلی از سم و کود کشاورزی یادآور شد: امسال طرح مبارزه بیولوژیکی با آفات در بیشتر مزارع گوجه فرنگی این شهرستان اجرا شد.
حسنیان افزود: مقابله بیولوژیکی و غیر شیمیایی با آفات و بیماری های زراعی در مقایسه با روش شیمیایی علاوه بر صرفه اقتصادی و کاهش هزینه ها، موجب افزایش راندمان تولید و ارتقای کیفیت محصول نیز شده و از آلودگی های زیست محیطی جلوگیری میکند.
وی گفت: پارسآباد در تولید محصولات جالیزی از جمله گوجه فرنگی در جایگاه خوبی در کشور قرار دارد و بخشی از محصول تولیدی شهرستان به صورت تازه خوری مصرف میشود و بخش دیگری از آن نیز در کارخانه های تولید رب مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: مازاد بر نیاز این محصول نیز به شهرستانها و استانهای مجاور صادر میشود.