• 1402/12/21 - 10:12
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پروژه پایاب سد خدآفرین از جمله مگاپروژه‌های عظیم کشوری

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان  اردبیل گفت: پروژه پایاب سد خدآفرین از جمله مگاپروژه‌های عظیم کشوری  است  که اقتصاد کشاورزان و عشایر را متحول می‌سازد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، عدیل سروی که در جلسه هم اندیشی با نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای اتخاذ تصمیمات شایسته برای حل مشکل عشایر در محل سازمان سخن می گفت با اعلام این خبر افزود : اجرای پروژه پایاب سد خدا آفرین یکی از موفقیت‌آمیزترین و برترین طرح‌هایی که نه تنها در سطح استان بلکه در سطح ملی بی نظیر است و در بین 11 استان کشور که مهار آبهای مرزی در آن اجرا می شود جزو طرح‌های برتر ملی و طراز اول محسوب می شود.

وی ادامه داد: آب مطمئن و دائمی که در اراضی پایاب این سد جریان خواهد داشت و همچین شرایط مساعد آب و هوایی که در این نقطه از خاک پاک کشورمان حاکم است امکان کشت دو محصول در یک فصل زراعی را به راحتی امکانپذیر می‌سازد و از طرف دیگر عمق حاصلخیزی خاک که با حاصلخیزترین نقاط خاک‌های کشور روسیه برابری می‌کند نعمت بزرگ و عظیمی است که سعی و اهتمام مسئولین و دست اندرکاران بخش کشاورزی را بر آن داشته است تا با جدیت و توان مضاعف در کمترین زمان ممکن این پروژه را به اتمام برسد.

سروی با اشاره به نقش بسیار تاثیرگذار این پروژه در افزایش میزان تولید کشاورزی استان که در راستای عمل به شعارسال اقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل بسیار حائز اهمیت است، گفت: درحال حاضر به طور متوسط سالانه چهار میلیون محصولات کشاورزی در استان تولید می‌شود که با اجرای پروژه‌های مذکور ظرفیت تولید محصولات کشاورزی استان به میزان یک میلیون و 400 هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.

این مقام مسئول اضافه کرد: پروژه پایاب سد خدآفرین از جمله مگاپروژه‌های عظیم کشوری است که با به نتیجه رسیدن آن تحولی عظیم در بخش کشاورزی و صنایع وابسته آن در استان ایجاد خواهد شد.

 وی در ادامه سخنان خود با قدردانی از حضور فعال و کارساز نمایندگان تلاشگر استان در مجلس شورای اسلامی افزود: پروژه آبیاری تحت فشاردراراضی پایاب سد خداآفرین در سطح 83 هزار هکتار از مصوبات سفر هیات دولت به استان اردبیل بود که از اواخر نیمه دوم سال گذشته عملیات اجرایی 62 هزار هکتار آن آغاز شده است.








  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان اردبیل,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 71231
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر