• 1402/12/21 - 11:24
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پتانسیل بالای شهرستان نیر در صنعت آبزی پروری موثر در توسعه اقتصادی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، رضا ناصری افزود: شهرستان نیر دارای 4 مزرعه ذخیره پرورش ماهیان سردآبی به ظرفیت پنج تن، دو مزرعه پرورش ماهیان سردابی تیپ به ظرفیت 4 و نیم تن و سه مزرعه پرورش ماهیان سردابی به ظرفیت 240 تن است که 50 نفر به طور مستقیم و 100 نفر به طور غیرمستقیم در این بخش مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: این شهرستان دارای 7 منبع آبی از جمله سدهای خاکی، سدهای بتنی است که سالانه به طور متوسط 250 تن ماهی در آنها پرورش داده می شود.چ

این مقام مسئول اضافه کرد: در سال گذشته در این شهرستان 263 تن انواع ماهیان گرم آبی و 253 تن ماهیان سردآبی از نوع قزل آلای رنگین کمان تولید و روانه بازار مصرف شد. ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که این شهرستان به دلیل کیفیت آب بالایی که دارد خوش خوراکی ماهیان تولیدی در این شهرستان نیز از شهرت بالایی در نزد مصرف کنندگان برخورداراست.

ناصری استعداد بالای این منطقه را در صنعت آبزی پروری در کنار زراعت تاثیرگذار خواند و افزود: در راستای تحقق اهداف اقتصادی مقاومتی؛ اقدام و عمل امیدواریم در سال جاری با در اختیار گذاشتن تسهیلات لازم و حمایت از پرورش دهندگان ماهی میزان تولید خود را به 600 تن در سال افزایش دهیم.








  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان اردبیل,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 63519
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی