واگذاری 22هزار هکتار از اراضی مازاد بر سند کشت و صنعت مغان و پارس با اخذ سند بنام دولت به کشاورزان ذینفع
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اعلام کرد: 22هزار هکتار از اراضی مازاد بر سند کشت و صنعت مغان و پارس با اخذ سند بنام دولت به کشاورزان ذینفع واگذار می شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، فرهاد ثنایی مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اعلام کرد: در راستای صدور سند کاداستری کشت و صنعت های مغان و پارس اراضی مازاد بر سند این شرکتها از سالیان گذشته در تصرف زارعین و کشاورزان شهرستانهای مغان و پارس آباد بوده از سند کشت و صنعت منفک و در حال تعیین تکلیف جهت صدور سند بنام ذینفعان می باشد.
ثنایی افزود: ۱۶هزار۶۰۰ هکتار از اراضی مزبور در حاشیه شرقی کشت و صنعت از سال ۱۳۵۸ در سند کشت و صنعت قید شده بود که این تداخل در سند موجبات سردرگمی زارعین منطقه در اخذ اسناد مالکیت گردیده بود که با تفکیک و انتقال سند بنام دولت بیش از بیش از ۳ هزار ۵۰۰ قطعه اراضی کشاورزی این مناطق سند دار می شود.
وی افزود: همچنین با تفکیک و اخذ سند ۵هزار ۴۸۰ هکتار از اراضی موضوع مصوبه هیات وزیران در سال ۸۹ سازمان جهاد کشاورزی استان در حال واگذاری اراضی موصوف به زارعین و عشایر محدوده نشین کشت و صنعت مغان در قالب واگذاری سه هکتاری و یک هکتاری می باشد که تا کنون بیش از ۴هزار ۷۰۰ هکتار از این اراضی با عقد قرارداد به بیش از ۲ هزار ۵۰۰ نفر در قالب شرکتهای تعاونی تولید واگذار شده است.