میزبانی مشکین شهر برای اولین جشنواره عسل
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، بهلول تکلوی با اعلام این خبر افزود: اولین جشنواره عسل به منظور شناساندن ارزش غذایی عسل و قابلیت ها و توانمندی های شهرستان مشکین شهردر تولید عسل ، افزایش جذب توریست و گردشگر به منطقه برگزار می شود.
این مقام مسول در ادامه سخنان خود گفت: حرفه زنبورداری نقش موثری در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال در منطقه مشکین شهر برعهده دارد . زیرا این شهرستان به دلیل قرار گرفتن در دامنه پر مهر سبلان از تنوع گونه های گیاهی متنوع ؛ آب و هوای بسیار مطلوب و از باغات مثمره وسیعی برخوردار است که همین قابلیت ها و توانمندی ها باعث شده است که حرفه باغداری در کنار پرورش زنبور عسل روز بروز در منطقه گسترش یابد . برگزاری این جشنواره فرصت مغتنمی است که این شهرستان و دیگر نقاط استان قابلیت ها و توانمندی های خود را در صنایع تبدیلی و بسته بندی و صادرات این محصول ارزشمند به نمایش بگذارند و بتوانیم برند عسل سبلان را به عنوان نمادی از توانمندی های ارزشمند این استان در سطح ملی و جهانی معرفی نمائیم . اولین چشنواره با مشارکت بخش خصوصی به مدت ده روز در نیمه دوم مرداد ماه برگزار خواهد شد که تاریخ دقیق آن متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید . این مقام مسئول در ادامه سخنان خود با اشاره به فواید بی نظیر عسل در سلامت جسم و روان وبرنامه ریزی برای افزایش سرانه مصرف آن در کشور افزود: تولید سالانه عسل دراستان 6 هزار تن است که امید واریم با گسترش و تقویت صنایع تبدیلی وبسته بندی در این این بخش بتوانیم برند مرغوب عسل ناب سبلان را به عنوان تولید برتر این محصول در سطح ملی و جهانی به مصرف کنندگان معرفی نمائیم . عسل جایگزینی فوقالعاده برای شکر است که هم شیرین و هم سالم است. گرچه ساختار شیمیایی عسل حاوی قندهای ساده میباشد اما این ساختار کاملا متفاوت از ترکیبات شکر سفید است.عسل حدود ۳۰٪ گلوکز و ۴۰٪ فروکتوز یعنی دو عنصر تکقندی یا قند ساده، با ۲۰٪ قندهای پیچیده دارد. عسل همچنین حاوی دکسترین و فیبر نشاسته میباشد که این ترکیب به تعدیل میزان قند خون کمک شایانی میکند.