• 1400/03/12 - 10:22
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

متوسط تولید سالانه بیش از 14 هزار تن شیر در شهرستان سرعین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین، متوسط تولید سالانه شیر در این شهرستان را بیش از 14 هزار تن اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، محمد حسنی با اعلام این خبر که شهرستان سرعین در بخش امور دام و طیور مشتمل بر 16 واحد دامداری صنعتی اعم از 2 واحد شیری و14 واحد پرواری و مجموع بیش از 135 هزار واحد دامی، 18 واحد مرغداری اعم از 5 واحد مرغ مادر گوشتی و 13 واحد مرغداری گوشتی ، 2 مزرعه پرورش ماهی و 4200  کندوی زنبورعسل سالانه بیش از 18 هزار تن انواع محصولات مختلف دامی به ارزش 284 میلیارد تومان تولید می شد.
وی اضافه کرد: به طور متوسط سالانه 14 هزار تن شیر تولید و بخشی از آن توسط دو کارخانه لبنیات موجود شهرستان با ظرفیت بیش از 2000 تن و اشتغال 27 نفر با همکاری 13 واحد جمع‌آوری شیر سیار خریداری و فرآوری می‌شود. از آنجایی که عمده فعالیت ساکنین روستاهای این شهرستان دامداری بوده و بیش 1950 خانوار روستایی از راه دامداری امرار و معاش می کنند، که این موضوع موید جایگاه دامداری شهرستان را آشکار می‌سازد.
وی با اشاره  به نقش و اهمیت شیر در سلامتی جامعه افزود: ترکیب اصلی شیر را موادی مانند آب، پروتئین ها، لاکتوز (قند) و مواد معدنی تشکیل می دهند. از فرآورده های شیر می توان به شیر کامل ، شیر بدون چربی ، شیر استاندارد و انواع خامه اشاره کرد، البته علاوه بر آن، فرآورده های تخمیری شیر نیز با استفاده از کشت باکتری های مخصوص تهیه و به نام فرآورده های تخمیری شیر به بازار عرضه می گردد.
  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 117472
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر