سیاست کشت فراسرزمینی با جدیت دنبال میشود
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، عدیل سروی با اعلام این خبر افزود: امسال 57 هزار تن دانه های روغنی توسط کشاورزان استان اردبیل برداشت و خریداری شده است که امیدواریم در سالهای آتی بیش از پیش شاهد توسعه و کشت دانه های روغنی دراستان باشیم.
وی در مورد وضعیت تولید محصولات استراتژیک و مهم در راستای اقتصاد مقاومتی افزود: این استان در تولید بسیاری از محصولات استراتژیک و مهم رتبه یک الی هفت کشوری را دارد به گونه ای که تعداد این محصولات شاخص و مهم بالغ بر 16 قلم است.
وی عنوان کرد در دو سال اخیر رشد محصولات کشاورزی در استان رشد چشمگیری داشته است و از 3 میلیون و 700 هزار تن به 4 میلیون و 500 هزار تن افزایش یافته است که این میزان با افتتاح پروژه پایاب سد خداآفرین به حدود 6 میلیون تن خواهد رسید، وی افزود به همت کشاورزان استان در سال 92 حدود 150 هزار تن و در سال 93 حدود 220 هزار تن و در سال 94 نیز 540 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است و در سال 95 رکورد بیشترین برداشت گندم در استان شکسته شد و بیش از 602 هزار تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان استان خریداری شد.
سروی در ادامه گفت: تفاهم نامه ای با کمسیون اقتصادی مجلس انجام گرفته و کشت فرا سرزمینی در کشورهای آذربایجان، اوکراین و قزاقستان در دستور کار قرار گرفته و استان اردبیل یکی از مستعدترین مناطق برای کشت و توسعه صادرات به کشورهای همجوار محسوب می شود که در این خصوص برنامه ریزی و تمهیدات لازم انجام شده و از کشاورزان در قالب تعاونی و شرکت های حقوقی حمایت های لازم صورت خواهد گرفت.