روزانه بیش از 7 تن گوشت مرغ در اردبیل خریداری می شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت:روزانه ۷.۵ تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانهها نگهداری میشود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزرات جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نوبخت اژدری بااعلام این خبر افزود: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است بطوریکه مازاد تولید را دیگر استانهای همجوارجذب میکنند. بطور متوسط میتوان گفت روزانه ۷.۵ تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانهها نگهداری میشود.
این مقام مسئول افزود: روزانه به تعداد ۱۰ هزار قطعه مرغ تولیدی به استانهای آذربایجان شرقی و کشتار گاه شهرستان اهرانتقال داده میشود که پس از کشتار در دسترس مصرف کنندگان قرار میگیرد.
رئیس امنیت غذایی استان در ادامه سخنان خود افزود: روزانه به میزان ده تن لاشه مرغ به استان تهران و ۹ تن به استان البرز و ۵ تن نیز به استان گیلان خصوصا شهرستان آستارا ارسال میشود.
اژدری افزود: قیمت عرضه مرغ به بازار ۸۳ هزار ۵۰۰ تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده و مصرف کنندگان میتوانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه و مصرف نمایند
وی ادامه داد: به میزان ۱ میلیون و ۴۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در حال حاضر صورت گرفته که پیش بینی میشود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه ریزی تا پایان دیماه سالجاری به حدود ۳ میلیون قطعه افزایش یابد.