رتبه چهارم استانی شهرستان نیر در صنعت طیور
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر گفت: این شهرستان با داشتن تعداد 15 مزرعه طیور اعم از مرغداری گوشتی، مرغ مادر گوشتی و تخمگذار با اشتغال زائی برای 50 نفر، مشغول فعالیت می باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نیر، مهندس ناصری با اعلام این خبرافزود: در راین شهرستان، سالانه بیش از 1750 تن گوشت مرغ آماده طبخ، 380 تن تخم مرغ و بیش از 3500000 قطعه جوجه یکروزه گوشتی تولید می شود.
این مقام مسئول اضافه کرد: با توجه به اینکه، میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 25 کیلوگرم می باشد، مصرف داخلی شهرستان حدود 450 تن گوشت مرغ در سال می باشد که این امر بیانگر تولید بیش از 1300 تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان است که به سایر شهرستانهای استان و استانهای همجوار صادر می گردد.
وی در پایان افزود: مصرف 120 گرم گوشت مرغ، حدود 72 درصد نیاز بدن به پروتئین را تامین می نماید. گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می باشد که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.
وی در پایان افزود: مصرف 120 گرم گوشت مرغ، حدود 72 درصد نیاز بدن به پروتئین را تامین می نماید. گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می باشد که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.