• 1402/12/21 - 07:45
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حمایت همه جانبه دولت از اجرای سیستم‌های آبیار تحت فشار در شهرستان خلخال

مدیر آب و خاک و امور مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از حمایت همه جانبه دولت از اجرای سیستم‌های آبیار تحت فشار در شهرستان خلخال خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل؛ رحیم فرد که با حضور نماینده منتخب مردم کوثر و خلخال؛ دکتر بشیر خالقی و رئیس این سازمان و معاون بهبود تولیدات دامی و تنی چند از دیگر مسئولین محلی در حال بازدید از طرحهای زیر بنایی آب و خاک و امور دام هستند، با اعلام این خبرافزود:مناقصه مربوط به خرید و اجرای شبکه آبیاری دیز شال خلخال به مساحت تقریبی 50 هکتار انجام شده است اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح یک میلیارد تومان است.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: مطالعات مربوط به شبکه های آبیاری طارم دشت به مساحت 75 هکتار و همچنین مطالعات مربوط به شبکه‌های آبیاری شال نیز به مساحت 150 هکتاربه پایان رسیده و کارشناسان این مدیریت نیز هم اکنون ادامه مطالعات شبکه های آبیاری برندق را در سطح 280 هکتار در دستور کار خود دارند.

رحیم فرد افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان در صوت مشارکت بهره‌برداران اعلام آمادگی خود را برای اجرای شبکه آبیاری اراضی پایاب سد نساز در سطح 120 هکتار اعلام می‌کند.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: هیچ‌گونه محدودیت مالی برای اجرای انواع سیستم‌های آبیاری تحت فشار توسط بهره برداران در منطقه موجود ندارد و در صورتی که متقاضی بخواهد اقدام به اجرای یکی از سیستم‌های آبیاری بارانی در زمین زراعی خود بکند می‌تواند تنها با 15 درصد آورده شخصی و بقیه با 85 درصد کمک بلاعوض دولت اقدام به این کار کند.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان اردبیل,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 73667
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی