• 1398/06/25 - 10:19
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید سالانه 930 تن گوشت مرغ در شهرستان گرمی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمی از تولید سالانه 930 تن گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط
عمومی
 سازمان جهاد
کشاورزی استان اردبیل، 
امیر بدرزاده با اعلام این خبر افزود: شهرستان گرمی با داشتن
تعداد 12
واحدمزرعه طیور اعم
از مرغداری گوشتی و، پرورش بوقلمون با اشتغال زائی بیش از 
35 نفر مشغول فعالیت است.



مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمی اضافه کرد: از 12 واحد مرغداری گوشتی
شهرستان سالانه بیش از 930تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید می شود .



این مقام مسئول اضافه کرد: با توجه به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ
در کشور 25 کیلوگرم  و در استان 27 کیلوگرم
می باشد، لذا مصرف داخلی شهرستان حدود600 تن گوشت مرغ در سال می باشد، که این امر
بیانگر تولید بیش از 330 تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان دارد که به سایر
شهرستانهای استان و استانهای همجوار صادر می شود.



وی در پایان افزود: صرف 120 گرم گوشت مرغ حدود 72 درصد نیاز بدن به پروتئین
را برآورده می‌سازد گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‏ باشد، سلنیوم برای
سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.

  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 96284
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر