تولید سالانه 30 هزار تن گوشت قرمز در استان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، از تولید سالانه 30 هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی
سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، نوبخت اژدری با اعلامی این خبر افزود: میانگین
تولید گوشت قرمز در استان 2500 تن می باشد و برآورد گوشت قرمز سالانه 30 هزار تن می باشد .
این مقام مسئول در ادامه
سخنان خود افزود: یک نفر در سال 11 کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می کند و برهمین اساس
سالانه 14000 تن گوشت در داخل استان مصرف می شود و سالانه 16 هزار تن تولید گوشت
قرمز به دیگر استانهای کشور صادر می شود .
این مقام مسئول همچنین
افزود: در طی نه ماه از ابتدای سالجاری
2660 تن ذرت 28000 کنجاله سویا ، لیزین ومیتونین 6 و نیم تن و جو 14000 تن در بین دامداران استان توزیع شده است
اژدری افزود : 112 هزار تن
نهاده های دامی برای تولید کنندگان طی 9 ماه گذشته به قیمت مصوب دولتی توزیع شده
است .