تولید بیش از 93 هزار تن شیر خام و 6 هزار تن گوشت قرمز در شهرستان پارسآباد
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، علی اکبر حسنیان افزود: شهرستان پارس آباد مغان با تولید بیش از 63 هزارو 516 تن شیر خام تولید میشود که این میزان تولید 25 درصد تولید کل استان را تشکیل میدهد.
وی افزود: سالانه در این شهرستان 6 هزارو 626 تن گوشت قرمز تولید می شود که این میزان تولید نیز 23 درصد تولید استان را شامل می شود.
حسنیان خاطرنشان کرد: تلاش می شود با تشویق سرمایهگذاران به راهاندازی واحدهای پرورش صنتعی دام میزان تولیدات این بخش از دام در منطقه بیش از پیش افزایش یابد. میزان تولیدات بخش دام در این شهرستان سال به سال در حال افزایش است به طوری که میزان تولیدات شیر خام و گوشت قرمز در سال جاری در دولت تدبیر و امیددر این شهرستان به بیش از75 هزارو 60 تن می باشد.
این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: برنامه اصلاح نژاد دام و استفاده از دام های پربازده و بهبود مدیریت تغذیه دام از اهداف اساسی این مدیریت در رونق بخش امور دام منطقه است. در سال جاری عملیات اصلاح نژاد دام بر روی بیش از 2000راس از دام های منطقه صورت گرفته و امیدواریم با مشارکت دامداران زمینه های اشتغال و رونق این بخش بیش از پیش فراهم شود.
وی ادامه داد: از اول امسال تاکنون بیش از 1000 تن انواع نهاده های دامی از جمله سبوس، جو، کنسانتره در بین دامداران صنعتی و سنتی شهرستان پارس آباد مغان توزیع شده است.