تولید بالغ بر۱۷۰۰ هزار تن گوشت قرمز و بیش از ۲۰ هزار تن شیر در شهرستان نیر
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر گفت: بیش از ۱۷۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۲۰ هزار تن شیر در این شهرستان تولید میشود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزرات جهاد کشاورزی وبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل کامل ساجد با اعلام این خبر افزود: شهرستان نیر با دارا بودن ۱۱۶هزار راس دام سنگین و سبک شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطبهای مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای استان دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر همچنین افزود: این شهرستان دارای ۲ واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت ۷۰۰ راس و با اشتغالزایی ۴ نفر و همچنین ۲ واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۳۰۰ راس و با اشتغالزایی ۳ نفر و ۴ واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۱۴۰ راس با اشتغالزایی ۷ نفر و بیش از ۲هزار و ۳۰۰ واحد دامداری با ظرفیت بیش از ۱۷هزار و ۵۰۰ راس دام سنگین و ۹۹هزار راس دام سبک بوده که این میزان تولید ۲.۶ درصد تولید گوشت قرمز استان را دارا است.
وی در ادامه گفت: تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهمترین دغدغههای مردم میباشد تلاش میکند.
کامل ساجد ادامه داد: سالانه در این شهرستان بالغ بر ۲۰ هزار تن شیر تولید میشود که این مقدار شیر از بیش از ۱ هزار و ۵۰۰ واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت ۱۷ هزارو ۵۰۰ راس و ۴ واحد گاوداری شیری صنعتی فعال با ظرفیت ۱۴۰ راس، تولید شده و در مجموع موجب اشتغال زایی ۷ نفر در واحدهای صنعتی وبیش از ۱هزارو ۵۰۰ نفر در واحدهای روستایی این شهرستان شده است.
این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: ۹ مرکز جمع آوری شیر به صورت ثابت و سیار در سطح شهرستان فعالیت داشته که روزانه بیش از ۱۶ تن شیر و سالانه بیش از ۵هزار و ۵۰۰ تن شیر با اشتغالزایی برای ۱۵ نفر در شهرستان مشغول به کار بوده و این شهرستان از نظر تولید شیر، رتبه ششم را در استان دارا است.