• 1396/07/02 - 09:17
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید 500 تن ماهی در بیش از 30 مزرعه پرورش آبزیان در شهرستان گرمی

مدیر کل شیلات و آبزیان استان اردبیل از تولید 500 تن ماهی در بیش از 30 مزرعه پرورش آبزیان در شهرستان گرمی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، میرآرمان واعظی در آئین سومین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان گرمی با اعلام این خبر گفت: استان اردبیل با مصرف سرانه ده کیلوگرم ماهی رتبه سوم را در بین استان‌های غیرساحلی کشور را به خود اختصاص داده است.

هدف از برگزاری جشنواره پخت ماهی دراین شهرستان این است که روشهای مختلف پخت این غذای ارزشمند و فرهنگ مصرف آن را در بین مردم نهادینه نمائیم وبا گذشت زمان و تقویت فرهنگ مصرف ماهی میزان مصرف سالانه آن را به بیش از 11 کیلوگرم سرانه کشوریبرسانیم . مصرف این غذای ارزشمند امروزه به عنوان یک دارو و یک آنتی بیوتیک در علم تغذیه مطرح است و به دلیل داشتن منبع سرشار امگا سه باعث انسداد رگها نمی شود و مصرف کننده را از بسیاری از خطرات جانی همچون سکته قلبی و تپش قلب و گرفتگی عروق و انباشتگی چربی در بدن در امان نگه می دارد . این مقام مسنول درادامه سخنان خود افزود : در سطح شهرستان گرمی 39 مزرعه خرد و بزرگ در زمینه پرورش ماهی در حال حاضر فعال هستند. در سال گذشته 504 تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی در شهرستان گرمی تولید شد . 250 هزار قطعه تخم چشم زده و 200 هزار قطعه ماهی سردآبی در این شهرستان در سال گذشته تولید شده است . وی گفت : شهرستان گرمی رتبه چهار را در بین شهرستانهای استان به خود اختصاص داده است که امید واریم این رتبه را در سالهای آتی بهبود ببخشیم . در منطقه گرمی با توجه به اینکه منابع آبی قابل ملاحظه ای دارد . برنامه ریزی شیلات استان نیز بر این اصل استوار است که این شهرستان را به عنوان یکی از سه شهرستان برتر استان در تولید انواع ماهیان سرد آبی و گرم آبی تبدیل نمائیم . پیش بینی ما این است که میزان تولید ماهیان سردآبی و گرم آبی در این شهرستان نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته باشد . این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود : هدف عمده ای که از برگزاری این جشنواره دنبال می کنیم افزایش میزان مصرف سرانه ماهی در شهرستان گرمی است هر کشوری در مصرف ماهی شاخص مربوط به خود را دارد میزان متوسط سرانه ماهی در کشورمان ایرانی یازده و نیم کیلوگرم است در حالیکه این میزان در کشوری مثل ژاپن 80 کیلوگرم است . لازم به توضیح است در پایان این جشنواره بر اساس رای هیئت داوران سرکار خانم شهناز حاجی زاده ؛ منیژه فیروزی و راضیه اصلی به ترتیب رتبه های اول تا سوم این جشنواره را در زمینه بهترین آشپزپخت ماهی به خود اختصاص دادند.
  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 77362
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر