تولید بیش از 1300 تن گوشت قرمز در شهرستان کوثر
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوثر از تولید بیش از 1300 تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، خیبرعلی جلیلی با بیان این که شهرستان کوثر با دارا بودن حدود 60 واحد دامی دارای پروانه شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطبهای مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای استان دارد.
وی افزود: این شهرستان دارای 6 واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت 1595 راس و با اشتغالزایی 16 نفر و همچنین 8واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 1200 راس و با اشتغالزایی 15 نفر و 0 واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 0 راس و با اشتغالزایی 0نفر و تعداد 34 واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهرهبرداری به ظرفیت 1345 راس دام سنگین و سبک است که مجموعا از ابتدای سالجاری تا کنون تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
این مسوول گفت: تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهمترین دغدغههای مردم میباشد تلاش میکند.
وی افزود: این شهرستان دارای 6 واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت 1595 راس و با اشتغالزایی 16 نفر و همچنین 8واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 1200 راس و با اشتغالزایی 15 نفر و 0 واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 0 راس و با اشتغالزایی 0نفر و تعداد 34 واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهرهبرداری به ظرفیت 1345 راس دام سنگین و سبک است که مجموعا از ابتدای سالجاری تا کنون تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
این مسوول گفت: تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهمترین دغدغههای مردم میباشد تلاش میکند.