• 1398/11/29 - 13:30
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

تولید بیش از 2500 تن گوشت قرمز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر، از تولید بیش از 2500 تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط
عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، رضا ناصری با اعلام این خبر افزود:  بیش از
2500 تن گوشت قرمز در شهرستان نیر تولید می‌شود.


وی با بیان
اینکه شهرستان نیر با دارا بودن 125 هزار 
راس دام سنگین و سبک شامل گاو
اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطب‌های مهم دامداری در
استان بوده و نقش مهمی در تامین نیاز‌های استان دارد
.



وی افزود: این شهرستان دارای 2 واحد پرواربندی بره صنعتی فعال
ونیمه فعال با ظرفیت
700 راس و با اشتغال‌زایی 7 نفر و همچنین 14 واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال
و نیمه فعال با ظرفیت
1855 راس و با اشتغال‌زایی 35 نفر  و 12 واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 425 راس و با اشتغال‌زایی 41 نفر و تعداد 343 واحد دامداری کوچک روستایی فعال
با پروانه بهره‌برداری به ظرفیت
16054 راس دام سنگین و سبک است که
مجموعا از ابتدای سالجاری تا کنون تن گوشت قرمز در واحد‌های دامداری این شهرستان
تولید و روانه بازار مصرف شد
.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر تصریح کرد: این میزان تولید 7/5 درصد تولید گوشت
قرمز استان اردبیل را شامل می‌شود
.


وی در ادامه
گفت: تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با
تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم می‌باشد
تلاش می‌کند
.

  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 100911
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر