تعداد 78 طرح راکد و نیمه فعال تولید شیر و گوشت وارد چرخه تولید و اشتغال می شوند
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در سال جاری تعداد 78 طرح راکد و نیمه فعال در زمینه تولید شیر و گوشت وارد چرخه تولید و اشتغال می شوند.
این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: امسال در سطح جهان بیستمین سال است که همه ساله به مناسبت آن جشن در سطح جهانی به لحاض ارزش غذایی شیر گرفته می شود . شیر یک ماده حیاتی کامل است و تمامی نیازهای حیاطی یک فرد را در طی یک شبانه روز فراهم می سازد و جایگزینی ندارد و این ماد ه حیاتی قادر است کلیه نیازهای بدن به ویتامین ها، لیپید ها و کربوهیداتها و اسید های آمینه را فراهم کند.
این مقام مسئول افزود: اکثر افراد جامعه در کشورمان زندگی شهری دارند که در طی روز با انواع آلودگی های تنفسی از قبیل استشمام دی اکسید کربن و ریزگردها در ارتباط هستند مصرف روزانه شیر به این افراد کمک می کند تا سلامت جسم و روان خود را بخوبی حفظ نمایند . زیرا این ماده غذایی خاصیت سم زدایی بالقوه ای داردو بدن را درمقابل ویروس ها و میکروبها محافظت می کند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان درا دامه سخنان خود افزود: سالجاری از سوی مقام معظم رهبری به سال جهش تولید نامگذاری شده است و رویکرد این سازمان نیز افزایش تولید این ماده حیاتی و سهل الوصول بودن آن برای مصرف عموم افراد جامعه است به همین لحاظ فعال سازی واحدهای نیمه فعال و راکد در زمینه تولید شیر و فرآورده های لبنی در اولویت کاری قرار دارد .
وی افزود: درسال گذشته تعداد 50 واحد غیر فعال در زمینه تولید شیر و گوشت قرمز و سفید به چرخه تولید بازگشتند که نقش موثری در ایجاد کار آفرینی و تولید داشته و دارند .
این مقام مسئول افزود: در سال جاری نیز تلاش براین است تا تعداد 78 واحد تولیدنیز به چرخه تولید بازگردند و باعث ایجاد تولید شیر و فرآورده های لبنی و گوشت سفید و ... شوند.
اژدری ادامه داد : جذب سرمایه گذاربرای گشترش واحد های 500 و همچنین 1000 راسی پرورش گاوهای شیری در اولویت قرار دارد به همین دلیل نیز نهایت حمایت از این دسته از سرمایه گذاران صورت می گیرد .