برگزاری کارگاههای آموزشی تولید محصول سالم و استاندارد برای زمان کارآفرین
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، محمد حسنی با اعلام این خبر افزود: در راستای توانمند سازی تشکل ها و زنان کار آفرین، با هماهنگی معاونت آموزشی مرکز تحقیقات، آموزش ومنابع طبیعی استان؛ کارگاه آموزشی با مشارکت 15 نفر از اعضای صندوق خرد وتسهیل گران و زنان کار آفرین در دهه فجر سال جاری تشکیل گردید و در خصوص مباحث تولید محصول سالم، نحوه ترویج، توسعه و راهکار نیل به اهداف و در نهایت دستیابی به امنیت غذایی آموزش های لازم ارائه گردید. این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود : موضوع افزایش آگاهی مصرف کنندگان از کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی وغذایی در راستای نگرانی آنها از احتمال وجود بقایای مواد شیمیایی و آثار زیست محیطی و پیامد های ناشی از آن بر سلامت جامعه که از چالش های اساسی جوامع امروزی است، این کارگاه برگزار گردید. ایشان اضافه نمودند: هدف از اعمال این استانداردها در تولید محصولات، حصول اطمینان مصرف کنندگان و دستیابی به توسعه پایدار و محصول سالم است. وی اضافه کرد: وی در ادامه اضافه کرد: تولید محصول سالم، یک سامانه مدیریت تولیدی جامع نگر است که موجب سلامتی کشت بوم از نظر تنوع زیستی، چرخه طبیعی عناصر غذایی و فعالیت های بیولوژیکی در راستای سلامتی منابع تولید، اکوسیستم و انسان را باهم تضمین می کند. وی ابراز امیدواری کرد، با ارتباط تنگاتنگ بین کارشناسان مسئول پهنه و زنان توانمند روستایی می توان گامی موثر در ترویج، توسعه و تولید محصولات سالم در راستای اهداف نظام نوین ترویج کشاورزی برداشت.