برداشت 15 تن انار در واحد سطح در شهرستان گرمی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمی از برداشت 15 تن انار در واحد سطح در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان
جهاد کشاورزی استان اردبیل، امیر بدر زاده با اعلام این خبر افزود: این شهرستان
دارای 2578 هکتار انواع باغات سیب وگلابی و گیلاس و آلبالو وشلیل و هلو و زرد آلو
.... می باشد که از این میزان 81 هکتار آن به باغات انار اختصاص یافته است .
این مقام مسئول در ادامه
سخنان خود افزود: ارقام کاشته شده در این شهرستان شامل ملس ساوه می باشد که از
لحاظ طعم و زنگ و بازار پسندی از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان
گرمی افزود: با توجه به مراقبت های صورت گرفته از باغات انار این شهرستان پیش بینی
می شود از هر هکتار 15 تن محصول برداشت شود .
وی درا دامه سخنا ن خود
افزود: ارقام کاشته شده انار در این منطقه تماما مقاوم به کرم گلوگاه بوده و از
این لحاظ از وضعیت بسیار مناسبی برخوردارهستند بازدید های متعدد کارشناسی نیز
بیانگر عدم وجود این آفت در باغات می باشد .
لازم به توضیح است که از
میوه انار، آب انار، رب انار، لواشک انار و مربای انار تهیه میشود. از پوست انار برای تهیه رنگهای سنتی
استفاده میشود، از پوست انار برای دباغی کردن پوست و از گل انار برای برخی مصارف
دیگر استفاده میگردد. جوشانده انار که از جوشاندن پوست انار در آب بدست میآید،
برای بر طرف کردن برخی از بیماریهای گوارشی و گلو درد، یک داروی گیاهی محسوب میشود.