• 1402/12/21 - 09:02
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برای دومین بار رکورد خرید گندم در اردبیل شکسته شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از شکسته شدن رکورد خرید گندم برای دومین بار در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، عدیل سروی افزود: امسال به دلیل بارندگی‌های مناسب و همچنین مدیریت در کاشت و داشت و برداشت این محصول به خصوص مبارزه با علف‌های هرز و رعایت بهداشت مزرعه و استفاده مناسب از نهاده‌های کشاورزی و نظارت مستمر و دقیق کارشناسان آمار خرید گندم در سال جاری از مرز 650 هزار تن گذشت که این میزان تولید نسبت به سال گذشته نیز افزایش یافت.

وی افزود: در سال جاری 318 هزار و 841 یک هکتار از اراضی استان به زیر کشت گندم رفت که از این میزان 73 هزار و 200 هکتار به صورت آبی و مابقی به صورت دیم بوده است.

سروی با اشاره به ضرورت هماهنگی فعالیت‌های تولیدی بویژه محصولات کشاورزی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: امسال بیش از 650 هزار تن گندم مازاد بر نیاز زارعین خریداری شد که در مقایسه با میزان خرید تضمینی گندم در تاریخ استان بی‌سابقه است.

وی افزود: این سازمان با شبکه گسترده تعاونی‌ها به عنوان مباشر خرید شرکت غله در سال جاری با تجهیز و نصب نرم‌افزارهای لازم در مراکز خرید اقصی نقاط استان گندم کشاورزان را به صورت شبانه‌روزی خریداری کرده و با افزایش مدت زمان خرید و استقرار ناظرین خرید در هر مرکز و همچنین اتحاد و هماهنگی و همدلی و همراهی شرکت غله و خدمات بازرگانی سعی کردیم مسائل و مشکلات مربوط به خرید گندم از تولید کنندگان را به حداقل برسانیم.








  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان اردبیل,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 71000
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی