• 1396/01/21 - 10:23
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش ارزش افزوده تولیدات اقتصادی در گرو تحقق اصلاح الگوی کشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از افزایش ارزش افزوده تولیدات اقتصادی در گرو تحقق اصلاح الگوی کشت خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، عدیل سروی برنامه‌های اولویت‌دار سازمان جهاد کشاورزی را اجرای الگوی جدید کشت با تاکید بر افزایش ارزش افزوده و صادرات محور شهرستان‌های استان برشمرد و افزود: در نظر داریم در سالجاری میزان کشت زعفران و انواع گیاهان دارویی را به 110 هکتار افزایش دهیم و برای تعداد 50 نفر ایجاد اشتغال کنیم.

امیدواریم در سال جاری جواز تاسیس و راه اندازی 5 واحد فرآوری و بسته بندی زعفران در شهرستانهای نمین و خلخال و گرمی به پایان برسد این مقام مسئول در ادامه سخنان خود برنامه‌های اولویت‌دار این سازمان را در خصوص رونق تولید و اشتغال در سالجاری اجداث مجتمع های پرورش گاوشیری با ظرفیت 10 هزار راس عنوان کرد و افزود: در سال جاری برنامه‌ریزی شده است تا به واحدهای دام و طیور 2 هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شود تا بدین وسیله بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی این بخش از کشاورزی نیز که باعث ایجاد اشتغال و تولید خواهد شد باشیم.

وی از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار این سازمان را توسعه سیستم‌های نوین آبیاری تحت فشار برشمرد و افزود : برنامه امسال سازمان جهاد کشاورزی اجرای پنج هزار هکتار آبیاری تحت فشار با اشتغالزایی هزار نفر است که امیدواریم تا پایان سالجاری به این مهم دست پیدا کنیم.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود با اهمیت راه‌اندازی واحدهای نیمه‌فعال و راکد در استان که در زمینه تولید نهال و بذور و گلخانه و تولید قارچ خوراکی فعالیت دارند نیز افزود: تسهیلات 300 میلیارد ریالی با همکاری بانک کشاورزی استان برای این واحدها منظور شده است که امیدواریم در سال جاری شاهد فعالیت این واحدها درعرصه تولید و سازندگی باشیم.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان اردبیل,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 71847
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی