• 1398/10/24 - 09:21
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح ملی پلاک گذاری تراکتورهای بالای 25 سال

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر گفت: یکهزار و 591 دستگاه تراکتور در سطح این شهرستان موجود بوده که از این تعداد، یکهزارو 191 دستگاه تاکنون پلاک‌گذاری شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، رضا ناصری با اعلام این مطلب گفت: طرح ملی پلاک‌گذاری تراکتورهای بالای 25 سال و کلیه تراکتورهای پلاک گزاری نشده قبلی، از ابتدای سال جاری با همکاری و هماهنگی اداره مکانیزاسیون سازمانهای جهاد کشاورزی و نظام مهندسی استان، راهنمایی و رانندگی شهرستان و واحد مکانیزاسیون این مدیریت، اجراء می گردد.
وی در ادامه گفت: 1591دستگاه تراکتور در سطح شهرستان موجود بوده که از این تعداد، 1191 دستگاه تا کنون پلاک گذاری شده است.
این مسوول خاطرنشان کرد: در این راستا، برنامه های بازدید از روستاهای مهماندوست علیا و سفلی، بوسجین، کوراییم، خان قشلاقی از بخش کوراییم و مشتقین، ویرثق، اسلام آباد، رضا قلی قشلاقی، ایناللو و گوگه بخش مرکزی با حضور نماینده سازمان نظام مهندسی و راهنمایی و رانندگی برگزار گردیده است .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر در ادامه سخنان خود از کلیه کمباین‌داران و تراکتورداران منطقه خواست تا در اسرع وقت نسبت به شماره‌گذاری اقدام کنند بدیهی است در غیر این صورت هیچ گونه سوختی به این دسته از ماشین‌آلات داده نخواهد شد.
  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 99775
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر