آغاز برداشت جو و باقلا در شهرستان پارسآباد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد، از آغاز برداشت جو و باقلا در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، حسن نظیفی از آغاز برداشت محصولات مزارع جو آبی و دیم خبر داد و گفت: امسال 875 هکتار جو آبی و 1106 هکتار جو دیم ودر مجموع 1981 هکتار در حوزه شهرستان زیر کشت رفته و با بررسیهای کارشناسان پیشبینی شده امسال در مزارع جو آبی بالای 3200 کیلوگرم و در مزارع دیم بالای 1100 کیلوگرم به ازای هر هکتار برداشت خواهیم کرد و در مجموع کل تولید جو آبی و دیم شهرستان به 4000 تن برسد.
وی افزود: کشت جو در منطقه مغان به عنوان یک محصول استراتژیک بوده و کاشت آن از اوایل آبان ماه هر سال آغاز و اواسط خرداد ماه برداشت میشود و از جمله تولیدات شهرستان پارسآباد است که در کنار تولید کلزا، گندم و ... از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد با اشاره به سال جهش تولید اظهار داشت: امسال با پیروی از فرامین رهبر معظم انقلاب، عزم جهادی این مدیریت برای رونق تولید در دستور کار گرفته تا بتوانیم با افزایش و تولید محصولات کشاورزی مرغوب و استاندارد سهمی در تامین امنیت غذایی کشور داشته باشیم.
این مقام مسئول همچنین افزود: باقلا از جمله محصولی است که برای اولین بار بصورت آزمایشی در 30 هکتار از مزارع شهرستان پارس آباد کشت شده و پیش بینی می شو د بیش از 600 تن محصول تر باقلا تولید و روانه بازار شود.
وی تصریح کرد: کشت باقلا در اوایل آبان ماه کشت می شود و در اواخر اردیبهشت برداشت آن انجام میگیرد و باقلا یک گیاه اصلاح کننده خاک بدلیل افزایش مقدار ازت بجای مانده از این گیاه است. اصلاح حاصلخیزی خاک با کشت باقلا موجب کاهش مصرف کود ازته در زراعت بعدی میشود.
وی افزود: کشت جو در منطقه مغان به عنوان یک محصول استراتژیک بوده و کاشت آن از اوایل آبان ماه هر سال آغاز و اواسط خرداد ماه برداشت میشود و از جمله تولیدات شهرستان پارسآباد است که در کنار تولید کلزا، گندم و ... از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد با اشاره به سال جهش تولید اظهار داشت: امسال با پیروی از فرامین رهبر معظم انقلاب، عزم جهادی این مدیریت برای رونق تولید در دستور کار گرفته تا بتوانیم با افزایش و تولید محصولات کشاورزی مرغوب و استاندارد سهمی در تامین امنیت غذایی کشور داشته باشیم.
این مقام مسئول همچنین افزود: باقلا از جمله محصولی است که برای اولین بار بصورت آزمایشی در 30 هکتار از مزارع شهرستان پارس آباد کشت شده و پیش بینی می شو د بیش از 600 تن محصول تر باقلا تولید و روانه بازار شود.
وی تصریح کرد: کشت باقلا در اوایل آبان ماه کشت می شود و در اواخر اردیبهشت برداشت آن انجام میگیرد و باقلا یک گیاه اصلاح کننده خاک بدلیل افزایش مقدار ازت بجای مانده از این گیاه است. اصلاح حاصلخیزی خاک با کشت باقلا موجب کاهش مصرف کود ازته در زراعت بعدی میشود.