• 1403/09/03 - 08:24
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید سالانه افزون بر ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: سالانه افزون بر ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل تولید می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، نوبخت اژدری با اعلام این خبرافزود: سالانه دراستان ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز، ۲۳۶ هزار تن شیر خام، ۴۳ هزار و ۹۷۰ تن گوشت مرغ، ۶ هزار و ۳۴۰ تن تخم مرغ و ۱۰ هزار و ۲۹۵ تن عسل تولید می‌ شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در ادامه سخنان خود افزود: سالانه افزون بر ۱۴هزار و ۸۹ تن گوشت قرمز، ۸۱ هزار و ۹۹۴تن شیر خام، ۶ هزار و ۱۴۳ تن گوشت مرغ و ۸ هزار و ۵۸۰ تن عسل به صورت مازاد به سایر استانهای کشور ارسال می‌ شود.

اژدری افزود:   بخش امور دام استان برخوردار از ۲۵ هزارو ۸۷۹ راس گاو و گوساله اصیل، ۱۵۷ هزارو ۸۲۷ راس گاو و گوساله آمیخته و ۷۴ هزارو ۴۱۰ راس گاو گوساله بومی، ۱۰ هزار و ۴۴۰ گاومیش و ۱میلیون و ۹۸۰ هزار و ۵۱۷ راس گوسفند و بره، ۲۵۲ هزارو ۵۴۹ راس بز و بزغاله و ۲۹۹ نفر شتر می‌ باشد. مجموع دامهای سنگین استان ۲۶۸ هزارو ۸۵۵ راس و جمع دامهای سبک استان نیز ۲ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۶۶ راس است.

این مقام مسئول افزود: استان اردبیل در بخش  گاو بومی و گوسفند رتبه هفتم کشوری و در گاومیش رتبه سوم کشوری را داراست.

  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 188481
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل حبیب احمدی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل حبیب احمدی