• 1402/12/21 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

424 صندوق خرد زنان عشایر در کشور فعال است

مدیرکل امور تعاونی‌ها و نظام بهره‌برداری سازمان امور عشایر ایران گفت: با توجه به نقش مهم زنان در جامعه عشایری و برای حمایت از این قشر، 424 صندوق خرد زنان در کشور راه اندازی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد
کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، 
رضا بیات در جلسه هماهنگی امور تعاونی های استان ، با اعلام این خبرافزود: در حال حاضر 424 صندوق خرد زنان عشایر در کشور تشکیل شده و مشغول فعالیت است که حدود 30 هزار نفر از جامعه زنان عضو این صندوق‌ها هستند.

وی گفت: این زنان در بخش‌های دامپروری، پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ، تولید گیاهان دارویی، تولید بافتنی‌های مخصوص عشایری، تولید مواد لبنی و تولید صنایع دستی و قالی و قالیچه فعالیت می‌کنند.

مدیرکل امور تعاونی‌ها و نظام بهره‌برداری سازمان امور عشایر ایران گفت: برای این صندوق‌ها تا سقف 500 میلیون ریال تسهیلات از محل ماده 10 و 12 به منظور توانمندی تخصیص یافته است که  این مبلغ در پروسه چهار ساله پس از تاسیس و با توجه به فعالیت‌ها پرداخت می‌شود.

بیات بیان کرد: توانمندسازی این بخش از طریق توسعه برنامه‌های آموزشی، ترویجی و مشارکتی به منظور ایفای نقش موثرتر آنان در بخش کشاورزی و صنایع دستی است.

وی اظهار کرد: بهبود معیشت خانوارهای روستایی دارای جایگاه خاصی در بخش کشاورزی است و ظرفیت‌های مطلوبی برای بهبود معیشت خانواده‌های روستایی وجود دارد.

  • گروه خبری : استان آذربایجان غربی
  • کد خبر : 123069
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر