• 1404/08/27 - 16:34
  • - تعداد بازدید: 1250
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شفیعی:

جهاد کشاورزی الگویی انقلابی برای دستگاه‌های اجرایی کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه تبیین واقعیت‌ها و گسترش فعالیت‌های فرهنگی و بصیرتی از اولویت‌های اصلی این سازمان است، گفت: جهاد کشاورزی باید در حوزه فرهنگ‌سازی و ارتقای آگاهی، نقش پیشرو و اثرگذار ایفا کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، شهرام شفیعی در نشست هم‌اندیشی با حضور تشکل‌های بخش کشاورزی اظهار کرد: وظیفه ما تبیین شفاف واقعیت‌ها و انتقال درست اطلاعات است؛ از این‌رو برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و بصیرتی باید با دقت طراحی شده و به صورت مسئولانه اجرا شوند تا نتایج ملموس و قابل اندازه‌گیری در مجموعه سازمان ایجاد گردد.

 

وی با اشاره به ضرورت ساماندهی مسئولیت‌ها در حوزه فعالیت‌های فرهنگی افزود: برای ارتقای کارآمدی، لازم است مسئولیت برنامه‌های پایگاه مقاومت بسیج ۵۷ فجر سازمان به افراد مشخص و توانمند واگذار شود تا پاسخ‌گویی، پیگیری و ارزیابی عملکرد به شکل منظم و مؤثر صورت گیرد. همچنین برگزاری جلسات ماهانه برای بررسی روند پیشرفت برنامه‌ها و اصلاح مسیر، امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

 

شفیعی جهاد کشاورزی را نهادی انقلابی و صاحب رسالت فرهنگی دانست و گفت: این سازمان باید الگوی سایر دستگاه‌ها در حوزه فرهنگ‌سازی، آموزش‌های تخصصی و تعمیق بصیرت باشد. همکاری منسجم با بسیج و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری و انسانی آن می‌تواند تحولی جدی در توسعه برنامه‌های فرهنگی سازمان ایجاد کند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در پایان تأکید کرد: با هم‌افزایی بین واحدهای داخلی، برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت نیروهای انقلابی، می‌توان مأموریت‌های جهاد کشاورزی را در مسیر توسعه پایدار، ارتقای سطح آگاهی و تعمیق فرهنگ سازمانی به شکلی مؤثر و ماندگار پیش برد.

 

 

 

  • گروه خبری : استان آذربایجان شرقی
  • کد خبر : 230758
کلمات کلیدی
مهسا رمضانی آذربایجان شرقی
خبرنگار

مهسا رمضانی آذربایجان شرقی