• 1405/03/27 - 18:20
  • - تعداد بازدید: 71
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ثبات بازار کهیلویه و بویراحمد در جنگ رمضان بدون استفاده از ذخیره راهبردی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تهدیدات دشمن در جنگ رمضان سال گذشته، تاکید کرد: با هوشمندی وزارت جهاد کشاورزی و هماهنگی کامل در سطح ملی و استانی، نه تنها هیچ کمبودی در تامین کالاهای اساسی نداشتیم، بلکه حتی یک کیلوگرم از ذخایر راهبردی استان هم مصرف نشد.

photo27931670627

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، رضا فرازی در نشست خبری به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد رهبر فقید انقلاب، رسانه‌ها را چشم و گوش بینای جامعه خواند با قدردانی از نقش رسانه‌ها در انعکاس عملکرد و نقد سازنده دستگاه‌ها، اظهار داشت: رسانه‌ها نقش بی‌بدیلی در تبیین دستاوردهای بخش کشاورزی دارند و ما قدردان تلاش‌های آنان هستیم.

 

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با یادآوری حساسیت موضوع امنیت غذایی افزود: دشمنان تلاش داشتند با ایجاد اخلال در تامین کالاهای اساسی، بحران غذایی القا کنند، اما با برنامه‌ریزی به‌موقع و هوشمندانه، بازار آرام ماند و مردم در هیچ نقطه‌ای با مشکل دسترسی به اقلام مورد نیاز مواجه نشدند.

 

فرازی امنیت غذایی را هم‌تراز امنیت نظامی دانست و گفت: مجموعه جهاد کشاورزی با آمادگی کامل پای کار بود و همان‌گونه که رئیس‌جمهور از همکاران این وزارتخانه با عنوان «جان‌فدا» یاد کرد، آنان شبانه‌روز برای حفظ ثبات بازار تلاش کردند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: حضور رئیس‌جمهور در وزارت جهاد کشاورزی و همچنین وزیر جهاد در جلسات و بازدیدهای میدانی، نشان از اهمیت راهبردی این حوزه در اقتصاد کشور دارد.

 

وی با اشاره به وضعیت مطلوب ذخایر راهبردی، تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد از نظر نهاده‌های دامی، غلات و سایر کالاهای اساسی در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد و حتی اگر مدتی ورود کالا به استان متوقف شود، هیچ نگرانی برای تأمین نیازهای مردم وجود نخواهد داشت.

 

فرازی ادامه داد: ذخایر راهبردی به‌صورت مستمر تکمیل می‌شود و در روزهای بحرانی اخیر نیز بدون استفاده از این ذخایر، بازار مدیریت شد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت بازار مرغ پرداخت و گفت: سال گذشته، شرکت پشتیبانی امور دام با همکاری جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان برای نخستین بار اقدام به خرید مرغ از مرغداران کرد تا از تولید حمایت شود.

 

فرازی خاطرنشان کرد: این مرغ‌ها پس از نگهداری در شرایط استاندارد و نظارت کامل دامپزشکی، در ماه‌های اخیر به‌موقع در بازار توزیع شدند.

 

وی با اشاره به اصلاح نظام تامین نهاده‌های دامی، تصریح کرد: امروز با شفاف شدن بازار و عرضه با قیمت واقعی، نهاده‌ها در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته و تولیدکنندگان واقعی فعالیت می‌کنند.

 

فرازی افزود: کهگیلویه و بویراحمد استانی مصرف‌کننده مرغ است و بخشی از نیاز از استان‌های همجوار تامین می‌شود، اما در این زمینه نیز مشکل خاصی نداریم.

 

این مقام مسئول درباره کشتارگاه‌ها و زنجیره تولید مرغ نیز گفت: سیاست فعلی استان حرکت به سمت ایجاد زنجیره‌های تولید است و الزاماً هر شهرستان کشتارگاه مستقل نخواهد داشت.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر یک زنجیره فعال در استان با چندین واحد مرغداری در استان‌های همجوار قرارداد تامین دارد. همچنین پروژه زنجیره تولید مرغ در شهرستان بهمئی شامل واحد جوجه‌کشی، مرغداری و مرغ مادر در حال اجراست که با حمایت‌های فنی و تسهیلاتی تکمیل خواهد شد.

 

فرازی تاکید کرد: هدف اصلی این برنامه‌ها، ایجاد زنجیره کامل تولید و کاهش دغدغه‌های عرضه و بازار است تا مشکلات فعلی به حداقل برسد.

  • گروه خبری : استان كهگیلویه و بویر احمد
  • کد خبر : 273321
روابط عمومی سازمان   جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد