آب عامل بازدارنده واگذاری اراضی ملی
کمی آب و عدم تخصیص منابع آبی از جمله موانع اصلی در واگذاری اراضی ملی در سطح استان است که نتیجه آن کاهش واگذاری اراضی مذکور در طول سال ۹۵ می باشد.
کار گروه تخصصی طرح کاهش سن و وزن کشتا ر مرغ گوشتی
ارتقاء کیفیت محصول تولیدی و تامین سلامت جامعه، دست یابی به استاندارد های جهانی برای افزایش صادرات و حضور در بازارهای جهانی، ایجاد انگیزه برای افزایش تولید،کمک به توسعه پایدار با افزایش بهره وری در واحدهای مرغ گوشتی ،استفاده بهینه از زیر ساختهای موجود و منابع مصرفی ،ایجاد امنیت بهداشتی و ارتقاءسلامت جامعه ،کاهش هزینه های تولید ومنابع انرژی ،بهبود کیفیت گوشت تولیدی،کاهش ضایعات تولید ،تنظیم بازار و ایجاد امنیت شغلی و هماهنگی در نظام تولید مزارع مرغ گوشتی از جمله اهداف کاهش سن تولید مرغ به شش هفته و وزن گیری ۱۵۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلوگرم است.
خرید محصول کشمش شهرستان خنداب
مهندس صفایی در این جلسه با اشاره به جایگاه صادرات در کشور و ارزآوری محصول کشمش در بازارهای جهانی گفت:باید به سمت حمایت از کشاورزان و باغداران برویم تا تولید و صادراتمان کاهش پیدا نکند و از این بابت کشاورزان متضرر نشوند.
خرید تضمینی کشمش ازکشاورزان
کشاورزان میتوانند هنگام مساعد شدن شرایط فروش کشمش و کاهش نرخ آن به انبارهای تعاون روستایی مراجعه کنند و کشمشهای خود را دریافت کنند و با قیمتی که کشاورز رضایت دارد به فروش برساند.
نمایشگاه تخصصی کشاورزی ،دام وطیور ،ماشین الات کشاورزی ،باغبانی ،آبیاری ،آبرسانی ، نهاده ها ،آبزیان و صنایع وابسته
افتتاح دهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی ،دام وطیور ،ماشین الات کشاورزی ،باغبانی ،آبیاری نهاده ها و صنایع وابسته در نمایشگاه بین المللی استان مرکزی
تشکیل جلسه آبیاری با حضور سید مهدی مقدسی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی و مهندس علی بابایی در سازمان جهادکشاورزی
آقای مقدسی با اشاره به اینکه استان مرکزی علیرغم صنعتی بودن ، قابلیت های کشاورزی برجسته ای دارد اظهار کرد: مهمترین مسئله کشور و استان ما در بخش کشاورزی موضوع آب است. افزایش جمعیت، نیاز به تولید غذا، افزایش دمای کره زمین و کاهش منابع آبی و خشکسالی، زمینه چالش بزرگ در بحث آب رابرای ما ایجاد کرده است.
پیش بینی تولید حدود 2700 تن آبزیان پرورشی در استان مرکزی
مدیر شیلات و آبزیان استان مرکزی گفت: در سالجاری 270 واحد آبزی پروری در استان به تولید انواع آبزیان پرورشی مشغولند .