گام نهایی ثبت جهانی نظام انجیر استهبان برداشته شد.
در راستای درخواست ثبت جهانی نظام میراثی انجیر دیم استهبان، پرفسور لی قائم مقام گروه مشاوران علمی دبیرخانه جیاس فائو برای بازدید میدانی و راست آزمایی در شهرستان استهبان حضور یافت.
با حضور پرفسورلی؛ ثبت جهانی "نظام انجیر استهبان" در مرحله نهایی قرار گرفت
رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه فرآیند ثبت نظام انجیر استهبان به عنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی در ایران از چند سال گذشته در دست اقدام است، گفت: آخرین مرحله این فرآیند در کشور با حضور پروفسورلی به صورت میدانی انجام می شود.