در تلاش هستیم زمینه صادرات دام مازاد عشایر فراهم شود
رئیس فراکسیون عشایری مجلس با اشاره به نقش عشایر در تامین دام مورد نیاز کشور، افزود: در تلاش هستیم تا زمینه صادرات دام مازاد عشایر فراهم شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، علی کریمی فیروزجایی در جریان بازدید از طرحهای نوین عشایری استان ایلام در دهه فجر افزود: عشایر کانون هویت تاریخی و مرزبانی از اعتقادات فرهنگی پایدار کشور هستند.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نگاه عدالت محور انقلاب به همه اقوام در کشور افزود: ظرفیت های توسعه عشایری کشور در طول انقلاب نمایان شد.
نماینده مردم بابل با اشاره به تلاش موفقیت آمیز نظام اسلامی در رفع تنگناهای عشایری گفت: پیشرفت امور عشایر در دوران انقلاب مرهون نگاه تاریخی امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.
دبیر هیات رئیسه مجلس با اشاره به تشکیل کارگروه ویژه احصا مشکلات عشایری در مجلس، گفت: برای نخستین بار در کشور برای احیا ایلراه های عشایری بودجه مستقل تخصیص یافت.
کریمی فیروزجایی ادامه داد: توجه به مشکلات بهداشتی و تامین آب آشامیدنی جامعه عشایری در دستور کار قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش می شود در بودجه سال آینده برای رفع مشکلات عشایری ردیف های مستقلی ایجاد شود.
رئیس فراکسیون عشایری مجلس با اشاره به بازدید اعضای این فراکسیون از مناطق عشایری استان ایلام، گفت: در این بازدید با حضور رئیس سازمان عشایر کشور برخی از مشکلات عشایر بررسی و رفع شد.
کریمی فیروزجایی با اشاره به نقش بارز عشایر در فعالیتهای اقتصادی بویژه در تامین دام مورد نیاز کشور، افزود: در تلاش هستیم تا زمینه صادرات دام مازاد عشایر فراهم شود.